Mezcal vzw

CONCERTEN LUIZ
Het overzicht van de concerten van Luiz vind je voortaan op deze website: www.luizmarquez.webs.com

COLIBRI 2017
Colibrí is het fascinerende verhaal van de Mesoamerikaanse visie op één van de meest universele levensvragen: wat gebeurt er na de dood? Muziek, dans en beeld worden samengebracht in een tot de verbeelding sprekende podiumproductie die je meeneemt naar de wereld van de Azteekse mythologie.

We zoeken nog speelplekken tussen 26 oktober en 5 november 2017! Interesse? Download hier de praktische info.

TEASER DANS: Miktlan Santin & Osiris Vlerick (prehispaanse dans), Jessy Driessens & Laura Moriau (hedendaagse dans), Kristel Stefens (choreografie)

MAMA TONANTZIN
Elke mens wordt geboren uit een moeder. De overweldigende kracht en indruk die de vrouw en vrouwelijkheid in al haar facetten op ons maakt met muziek en beeld in de verf zetten: dat is de essentie van het project MAMA TONANTZIN, dat van 8 t.e.m. 19 mei 2017 in Mexico doorgaat. Onze Moeder, de vrouw, moeder Aarde, moeder Natuur en alles wat die ons schenkt staan hierin centraal.

Parallel met een fototentoonstelling van Marc Hoflack in het Museo Universitario del Chopo in Mexico City loopt een concertreeks, waarbij Luiz en de band de kans krijgen om hun muziek tijdens live-sessies op nationale radiozenders te brengen. Hiermee kunnen ze letterlijk miljoenen luisteraars bereiken.

WINDTALKERS
Luiz Márquez en HT Roberts tasten samen de grenzen van de blues, folk en country af. Klik hier voor meer info!

REFLECTIONS
Luiz Márquez en Alex Debreczeni werken aan het cd- en filmproject 'Reflections'. Binnenkort meer info!